Ajankohtaista

Home  /  Ajankohtaista

marraskuu 23, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa

ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

lokakuu 2, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

-Askel kohti uutta suunnittelukulttuuria-    ARK Takala Oy on laajentanut palveluaan. Uusi toimipiste on avattu 1.10.2018 osoitteessa Eteläranta 8.  Liiketoiminnan maantieteellisen sekä toiminnallisen laajentumisen taustalla on Anne Karlssonin, arkkitehti SAFA aloittaminen yhtiön kaavoitus- ja aluekehityspalveluiden päällikkönä.  Anne toimii myös Porin toimipisteen toimistopäällikkönä. Annella on FISEn myöntämä kaavan laatijan pätevyys sekä yli 10 vuoden kokemus erilaisista…

Olemme nykyään ARK Takala Oy

syyskuu 27, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa Olemme nykyään ARK Takala Oy

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy täytti viime vuonna 25 vuotta. Neljännesvuosisadan mittaisella matkalla on toimistolle kertynyt lähes 600 erilaista suunnitteluhanketta, joista suurin osa on ollut liike- ja toimistorakennuksia sekä julkisten rakennusten muutos- ja peruskorjaushankkeita.   Yrityksen toiminimi on muutettu 26.9.2018 ja nykyään toimiston virallinen nimi on ARK Takala Oy. Y-tunnus sekä kaikki muut tiedot…

syyskuu 27, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa

Yrityksen kasvun johdosta etsimme uusia tekijöitä. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen timo.korhonen@arktakala.fi.   Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Korhonen, 040 169 1896.        

Hyvää juhannusta !

kesäkuu 21, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää juhannusta !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy toivottaa hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesän aikaa ! Juhannuksen kunniaksi olemme ottaneet askeleen kohti entistä vihreämpää toimistoa ja henkilökunnan käytössä on ensi viikosta alkaen jopo-polkupyörät kokous- ja työmaamatkoihin.  

huhtikuu 26, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa

  Yrityksen kasvun johdosta haemme seuraavia suunnittelijoita:  

Joulutervehdys !

joulukuu 23, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Joulutervehdys !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy toivottaa  rauhaisaa Joulunaikaa ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita vuodesta 2017!  

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan !

joulukuu 22, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen uutta osaamista. Anni Vähäkylä työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä sisustusarkkitehtina 11.12.2017 alkaen. Toivotamme Annin innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!

Toimiston tupaantuliaiset 2.11.2017

marraskuu 21, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Toimiston tupaantuliaiset 2.11.2017

Uuden toimitilamme tupaantuliaisia juhlittiin torstai-illalla 2.11. Open House -teemalla toteutettu ilta järjestettiin yhdessä samaan taloon muuttaneen asianajotoimisto Lexian kanssa. Syksyisestä säästä huolimatta ilta oli erittäin lämminhenkinen ja juhlallinen.     Yli  150 -vuotiaan Reuterin talon on suunnitellut arkkitehdit Georg Theodor Chiewitz ja Frans Lüchou. Laajan peruskorjauksen jälkeen historialliset tilat sopivat arkkitehtitoimistolle…

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

marraskuu 21, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen uutta osaamista. Antti Ilmasti työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä suunnitteluassistenttina 13.11.2017 alkaen. Toivotamme Antin innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!