Ajankohtaista

Home  /  Ajankohtaista

Hyvää juhannusta !

kesäkuu 21, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää juhannusta !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy toivottaa hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesän aikaa ! Juhannuksen kunniaksi olemme ottaneet askeleen kohti entistä vihreämpää toimistoa ja henkilökunnan käytössä on ensi viikosta alkaen jopo-polkupyörät kokous- ja työmaamatkoihin.  

huhtikuu 26, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa

  Yrityksen kasvun johdosta haemme seuraavia suunnittelijoita:  

Joulutervehdys !

joulukuu 23, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Joulutervehdys !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy toivottaa  rauhaisaa Joulunaikaa ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita vuodesta 2017!  

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan !

joulukuu 22, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan !

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen uutta osaamista. Anni Vähäkylä työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä sisustusarkkitehtina 11.12.2017 alkaen. Toivotamme Annin innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!

Toimiston tupaantuliaiset 2.11.2017

marraskuu 21, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Toimiston tupaantuliaiset 2.11.2017

Uuden toimitilamme tupaantuliaisia juhlittiin torstai-illalla 2.11. Open House -teemalla toteutettu ilta järjestettiin yhdessä samaan taloon muuttaneen asianajotoimisto Lexian kanssa. Syksyisestä säästä huolimatta ilta oli erittäin lämminhenkinen ja juhlallinen.     Yli  150 -vuotiaan Reuterin talon on suunnitellut arkkitehdit Georg Theodor Chiewitz ja Frans Lüchou. Laajan peruskorjauksen jälkeen historialliset tilat sopivat arkkitehtitoimistolle…

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

marraskuu 21, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen uutta osaamista. Antti Ilmasti työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä suunnitteluassistenttina 13.11.2017 alkaen. Toivotamme Antin innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

syyskuu 26, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

  Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen reilusti uutta osaamista. Anne Mört työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä suunnitteluassistenttina 4.9.2017 alkaen ja arkkitehti Sami Lehtniemi tekee paluunsa yritykseen 11.9. alkaen. Toivotamme Annen ja Samin innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!

Henkilökunnan ”kevään” virkistyspäivä 31.8.

syyskuu 6, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Henkilökunnan ”kevään” virkistyspäivä 31.8.

Toimiston henkilökunta ehti kiireiltään viettämään tämän kevään virkistyspäivää vasta kesän loppupuolella. Sää oli jo ehtinyt muuttua syksyisemmäksi ja päivää vietettiin Liedossa sateisissa merkeissä. Se ei kuitenkaan menoa haitannut ja henkilökunta palasi toimistolle entistä positiivisemmilla mielillä sekä entistä oppineempana. Virkistyspäivän ohjelmassa oli mukana myös ensiapukoulutusta ja sammutusharjoittelua.

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

syyskuu 4, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy jatkaa kasvuaan!

  Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on saanut toimistoonsa jälleen reilusti uutta osaamista. Rakennusarkkitehti Eija Rasimus työskentelee yrityksen Turun toimipisteessä 1.8.2017 alkaen ja sisustusarkkitehti (SIO) Jaana Salo 3.8. alkaen. Toivotamme Eijan ja Jaanan innolla tervetulleeksi kasvavaan ryhmäämme!

Toimistomme uudet toimitilat

syyskuu 4, 2017Kommentit pois päältä artikkelissa Toimistomme uudet toimitilat

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy on muuttanut 1.8.2017 uusiin toimitiloihin Turun tuomiokirkon kupeeseen, Reuterska Husetiin. Uusi osoitteemme on Henrikinkatu 9, 20500 Turku. Tervetuloa!