ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

Home  /  Yleinen  /  ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

lokakuu 2, 2018Kommentit pois päältä artikkelissa ARK Takala Oy:lle uusi toimipiste avattu Poriin !

-Askel kohti uutta suunnittelukulttuuria- 

 

ARK Takala Oy on laajentanut palveluaan. Uusi toimipiste on avattu 1.10.2018 osoitteessa Eteläranta 8.  Liiketoiminnan maantieteellisen sekä toiminnallisen laajentumisen taustalla on Anne Karlssonin, arkkitehti SAFA aloittaminen yhtiön kaavoitus- ja aluekehityspalveluiden päällikkönä.  Anne toimii myös Porin toimipisteen toimistopäällikkönä. Annella on FISEn myöntämä kaavan laatijan pätevyys sekä yli 10 vuoden kokemus erilaisista kaavoitus- ja kehityshankkeista sekä niiden johtamisesta ja koordinoinnista.

 

Tavoitteena on uudistaa suunnittelukulttuuria ja kanssakäymistä korostaen paikallista tuntemusta, suunnitteluvoimaa, toimintaketjujen eheyttä ja isojen teemojen hallintaa sekä toteutusta. 

 

ARK Takala toteuttaa täyden palvelun toimintaideaansa auttamalla prosessien ohjauksessa ja toteutuksessa.  ARK Takalan kapasiteetti on noin 40 ammattitaitoista asiantuntijaa.  Porin toimipiste tähtää kasvuun kehittämällä kaavoitus- ja aluekehityspalveluita vastaamaan kuntien ja yritysten haasteisiin.  Autamme rohkeissa strategisissa valinnoissa, maankäytön kehittämisessä ja koeponnistuksissa vahvemman Porin ja maakunnan puolesta.

 

Toimiston yhteyshenkilönä toimii: Anne Karlsson, Arkkitehti SAFA FISE YKS 479, toimistopäällikkö, anne.karlsson@arktakala.fi